Lasselsberger - Knauf

Colorol lábazati színezővakolat

Épületünk homlokzatán a falazat lezáró rétegének kell biztosítania a teljes falrendszer mechanikai védelmét. A színezővakolatok a homlokzat legnagyobb részén megfelelő megoldást jelentenek, a talaj közvetlen közelében húzódó lábazati zónában azonban a terhelés - a talajból származó nedvesség, csapóeső illetve a várható mechanikai terhelés - lényegesen nagyobb. A Lasselsberger-Knauf e követelményekhez fejlesztette ki a Colorol lábazati díszítő vakolatot, amely a Thermosystem Shield lábazati hőszigetelő rendszerrel vagy szigeteletlen falak - például kerítéslábazatok - lezáró rétegeként is használható.

A Colorol színes szemcséi struktúrált, a lábazati zónában fellépő hatásoknak ellenálló bevonatot képeznek. Nemcsak lábazatoknak kölcsönözhetünk egyedi megjelenést: a Colorol homlokzati díszítővakolatként is használható, és megfelelő körülmények közt akár szerkezetek teljes felületén egységesen is alkalmazható.

Kerites labazati szinezovakolattal

A Colorol 30 színösszetételben kapható:

Nagy színválasztékának köszönhetően a Colorolból egységes felületeken túl akár változatos, többszínű kompozíciók is elkészíthetők - a variációk száma szó szerint végtelen!
Lb-Knauf - Colorol kompozicio

 Kapcsolódó termékünk

Lb-Knauf - Colorol labazati szinezovakolat

 Kapcsolódó témáink

Lb-Knauf - Epulet melletti jarda
Lb-Knauf - lábazati hőszigetelés
Lb-Knauf - Ragasztott lábazati kőburkolat