Lasselsberger - Knauf

Videón a vödrös színezővakolatok igáslova

Lb-Knauf - csaladi haz

A Lasselsberger-Knauf diszperziós, más néven műgyantás vagy akril színezővakolatai, azaz a StrukturOLA-család tagjai megkerülhetetlen alappillérei a vödrös színezővakolatok kínálatának. Ezek a megbízható, jó minőségű bevonatok kedvező áruk dacára rengeteg funkcióval büszkélkedhetnek, így számos alkalmazási területen képesek megállni a helyüket.

 

 StrukturOLA funkciók

Diszperzió-tartalmuknak köszönhető rugalmasságuk nagymértékben meghosszabbítja a homlokzat élettartamát és megelőzi a nagy hőmérsékletkülönbségek okozta mozgásból adódó repedések kialakulását.

Mechanikai ellenállóképességüket tovább fokozza a hozzáadott szálerősítés, így védik homlokzatunkat a nekidobott labdáktól, nekitámasztott kerékpároktól stb.
Lb-Knauf - Szalerosites

 

Lb-Knauf - Inspiration Intense
Kiváló pigment-megkötő képességüknek köszönhetően élénk színekben is keverhetőek, színtartó képességük pedig kimagasló a diszperziós színezővakolatok között.

 

A Lasselsberger-Knauf többi vödrös színezővakolatához hasonlóan gombásodás és algásodás elleni adalékot tartalmaznak, azaz hosszú ideig nem lesz gondunk a biológiai kártevőkkel.
Lb-Knauf - Peneszgatlo, gombaolo

 

Lb-Knauf - vizlepergetes
Alacsony vízfelvételük garantálja a falazat védelmét a csapadékkal szemben és az eső utáni gyors száradást.

 

 StrukturOLA alkalmazási területek

Lb-Knauf - StrukturOLA vakolatok
A StrukurOLA színezővakolatokat eltérő igényekhez alakítottuk ki. A StrukturOLA Primo átlagos terheléshez kifejlesztett, kiemelkedően költséghatékony megoldás, míg a StruktruOLA Dekor alacsonyabb vízfelvételével és a kiváló színtartó képességével tűnik ki, ezért különösen az időjárásnak jobban kitett homlokzatok esetében ajánljuk.
Mindkét diszperziós színezővakolatunk tökéletesen illeszkedik a polisztirol homlokzati hőszigetelő táblákhoz, így alkalmazásukat elsősorban a Thermosystem homlokzati hőszigetelő rendszerek fedőrétegeként ajánljuk. Új lakóház építése ma már ugyanúgy szinte elképzelhetetlen homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazása nélkül, mint a meglévő épületek felújítása – a Thermosystem és a StrukturOLA mindkettőhöz tökéletes választás. Családi házakon, vagy akár nagyobb felületeken, így társasházakon vagy panelházakon való alkalmazásukat nemcsak kiváló ár-érték arányuk teszi kiemelkedően gazdaságossá, hanem a színezővakolat gépi felhordásának lehetősége is.
Lb-Knauf - Thermosystem

 

Lb-Knauf - szinezovakolat gepi felhordasa 

 Színek és struktúr-OLÁ-k

A műgyantás színezővakolatok az Inspiration + Intense rendszer összesen 336 színében kaphatóak. Ezeket egészítik ki a hagyományos 1,5 mm és karakteresebb 2 mm legnagyobb szemcsemérettel választható kapart (K 1,5; K2) és a nagyobb szemcsemérettel kapható dörzsölt (R2) struktúrák.
Lb-Knauf - 336 szin

 

A műgyantás színezővakolatok szakszerű felhordásáról és a felületi struktúrák kialakításáról bővebbet is megtudhatunk struktúra videóink első részéből – főszerepben a StrukturOLA Dekor: